Sommer 2010

Større billeder


Sådan går det, når båden ikke kommer ud at sejle. Her har en blishøne bygget rede på nabobåden i Sakskøbing.

Ung dame springer ud til kæresten i Sakskøbing Havn.

Til sidens top

Klar til sommersejlads

25. juni
Vejret tegner allerbedst lige nu, dagen før afsejlingen fra Sakskøbing Havn med kurs mod Storstrømmen for at mødes med Ejvind i "Baloo" et sted derude. Han sejler fra Svanemøllehavnen søndag aften den 27. juni mod Dragør, hvor han overnatter for at stikke over Køge Bugt den 28. juni.

Vi skal på årets sommersejlads, og denne gang har vi aftalt, at de stegte høns i Nørregade i Flensborg også i år fortjener at blive inspiceret. Det vil ske i løbet af de kommende 14 dage, hvis vejr og vind arter sig for "Søndagssejlerens" sarte fornemmelser for bølgegang. Jeg bliver ikke søsyg, men adrenalinproduktionen når op i det, man i dagens Danmark kalder "det røde felt" - ja nu er der oven i købet skrevet om "det lilla felt". Så er det slemt.

Hjemme går livet så sin gang uden skipperen, men med gæster og fortsat travhed. I "Esthers" kahyt og gemmer ligger elektronik og bøger og søkort til 14 dages nyttig brug og behagelig adspredelse.

Alt skulle være pakket med seks dåser forloren skilpadde, kiks, knækbrød, rugbrød og kanelroulade som grundstammen i ernæringen ombord. Sig ikke noget til Fruen.

 

Større billeder


Fruens sejlbåd ved broen i Sakskøbing Sankt Hans aften.


Sankt Hans orkester på "Lady Chris" ved Saxkjøbing Roklubs fest 23. juni. Vi mødte "ladyen" sidste sommer i Sønderborg og Flensborg.

Til sidens top