Sommer 2017

Større billeder


Her skuler endnu en hejre ud mod "Esther".


Skarven ser også gnaven ud.


Fruen og kammeraterne.

Til sidens top

Mellem bygerne

26. juli - 2. august

Når Fruen ror med kammeraterne, er tiden inde til de små sejlture mellem de regnbyger og regnvejrsdage, der har præget hele juli måned. Vejret har været så lidt sommerligt, at vores faste avis har udnyttet det til en noget dristig lederartikel med en påmindelse om, at klimaet er ved at tippe os udover kanten her på planeten.

Lunt har det dog været at sidde stille i cockpittet med rorpinden og på afstand betragte de flittige roere, som siges at bruge både arme og ben for at komme frem og tilbage i Sakskøbing Fjord.

Man skal ikke spolere freden for det roende folk ved at larme med motoren for tæt på, men under en hurtig passage af Fruen og vennerne for at få afstand til dem, blev motoren overdøvet af et vredt råb inde fra land fra en mand, som viste - ikke fingeren - men fingrene, fem i alt. Jeg forstod. Max fem knob indtil Oreby Bro. Farten var godt seks. Selvjustits er ikke at foragte. Den gamle Bandholm 26 blev ført af en fartbisse


Den grønbenede rørhøne ses kun sjældent på fjorden. Denne her er fotograferet inde i inderhavnen, hvor uheldene med spildevandet i "Esthers" sump fandt sted. Det skal ikke ske igen, så mellem regnbygerne sejlede jeg langt ud i Smålandsfarvandet for at lænse regnvandet, der løber ned i hulrummet i kølen. Det skete med en lille 12 volts pumpe under en aftentur 2. august.

Større billeder


Det trækker op til en byge 26. juli.


Toer med styrmand foran Orebygård.


Lun og ustadig aften ved Oreby Bro.


Flere aftenroere 27. juli.


Aftentur 2. august.

Til sidens top